РОБОЧА НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ РЕГІОНАЛЬНИХ УПРАВЛІНЬ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

 

У офісі Держмолодьжитла почалася робоча нарада членів правління, директорів регіональних управлінь і керівників підрозділів установи щодо підсумків 2017 року та планів на поточний рік.

Із вступним словом виступив голова правління Фонду Сергій Комнатний. Минулого року, зазначив він, Держмолодьжитло відзначило 25 років своєї діяльності, а цього року чвертьвікові ювілеї відзначають більшість регіональних управлінь. Тож є стимул працювати ще краще.

Безымянный1

Керівник Держмолодьжитла стисло згадав такі успішні моменти діяльності Фонду, як відновлення програми "Доступне житло", продовження терміну дії програми молодіжного житлового кредитування, активізацію співпраці з місцевими органами влади.

Сергій Комнатний визначив завдання на наступний рік. "2018-ий має стати роком активної роботи як з центральними, так і з місцевими органами влади", - сказав він. Робитимуться кроки для подальшого підвищення прозорості Фонду, спільно з Мінрегіоном розроблятимуться нові законодавчі ініціативи, спрямовані на спрощення умов житлових програм для людей.

Окремо Сергій Комнатний наголосив на необхідності активізувати роботу з органами влади та в судах щодо проблемних об'єктів, сумна "історія" яких тягнеться з попередніх років. «Накопичений десятиліттями негатив не повинен відображатися на іміджі Держмолодьжитла і державної житлової політики загалом. Час вжити рішучих заходів на захист законних інтересів приватних інвесторів, які вклали кошти у квартири, а фактично придбали головний біль», - поставив завдання керівник Фонду.

IMG 05  IMG 06

Прозвучали доповіді про основні показники виконання зведеного бюджету Держмолодьжитла у 2017 році, про стан роботи з органами місцевого самоврядування та про виконання Концепції інформаційної політики, ухваленої минулоріч правлінням Фонду.

Керівники регіональних управлінь, які стали кращими у 2017 році за показниками роботи згідно з даними рейтингової системи, – а це Харківське (директор – Олександр Вензель), Полтавське РУ (Олена Алексєєва) та Іпотечний центр у Києві та Київській області (Микола Марчук) – отримали почесні відзнаки Держмолодьжитла. П.

IMG 08 IMG 10 IMG 11

Почесними грамотами та подяками  правління Держмолодьжитла нагороджені й кращі працівники регіональних управлінь. 

Нарада триватиме протягом двох днів.

gr Перелік нагороджених осіб