Будьте уважні при заповненні документів для реєстрації на програму Кредиту для ВПО/АТО (ООС)

Через велику кількість питань від вас, постарались максимально роз’яснити практичне заповнення заяви та анкет та їх подальше подання.

 

Якщо ви реєструвалися в чергу в грудні 2019 року,

реєструватися більше не потрібно. Черга зберігається.

Весь процес подання документів складається з наступних кроків:

Крок 1. Завантаження бланків заяви та анкети (анкет) з сайту Держмолодьжитла або регіонального управління/іпотечного центру Держмолодьжитла;

Крок 2. Заповнення бланків та створення електронної копії;

Крок 3. Подання документів до відповідного регіонального управління або іпотечного центру Держмолодьжитла.

Для подання пакету документів Вам необхідно завантажити з сайту Держмолодьжитла або сайту регіонального управління/іпотечного центру Держмолодьжитла бланк Заяви про намір отримати кредит, анкети громадянина – кандидата та анкети на кожного з членів сім’ї громадянина – кандидата.

Бланки документів розміщені на сторінці «ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ» у розділі «ЖИТЛОВІ ПРОГРАМИ»/« Кредит для ВПО та АТО (ООС)».

 

 

Також на цій сторінці розміщено зразки заповнення документів. Звертаємо увагу, що в розміщених зразках у даній вкладці (фото сторінки вище).

                                          Крок 1. Заповнення документів

1)  Документи мають бути викладені державною мовою;

2)Текст документів має бути написаний розбірливо (машинодруком або від руки друкованими літерами);

3)  Документи не повинні містити підчищення або дописки, закреслені слова та інші виправлення, не обумовлені в них, орфографічні та арифметичні помилки;

4) Не приймаються до розгляду документи з відсутністю частини записів (незаповнені/частково заповнені поля, або поля заповнені нерозбірливо), не підписані всіма членами сім’ї або подані не за встановленою формою;

Заява про намір отримати кредит підписується всіма членами сім’ї. Анкета громадянина – кандидата та анкета члена сім’ї громадянина – кандидата підписується особисто відповідним заявником (за неповнолітніх дітей документи підписує один з батьків або інший представник, із зазначенням підстави, на якій виникло представництво) вказуючи відмітку – «За неповнолітню дитину батько/мати ПІБ (відповідно батька або матері)»

Ми дуже постаралися спростити для Вас заповнення необхідних заяв та анкет для реєстрації на дану програму кредитування. Зразки заповнення розміщенні нище! Будьте уважні.

ЗРАЗКИ ЗАПОВНЕННЯ

 

Крок 2. Створення електронної копії

Для надсилання документів до відповідного регіонального управління або іпотечного центру Держмолодьжитла необхідно підготувати електронні версії заповнених бланків.

Для цього потрібно або відсканувати або зробити цифрову фотографію заповнених бланків.

Не приймаються до обробки зображення, якщо:

Зображення розмите

Зображення обрізане або не повне

Перекрита частина зображення

 

 

 

!!! При фотографуванні документів необхідно уникати перекосів зображення.

Крок 3. Подання документів

Подати документи до регіонального управління або іпотечного центру Держмолодьжитла можна наступними шляхами:

-  надіслати на поштову скриньку відповідного регіонального управління/іпотечного центру Держмолодьжитла з власної поштової скриньки;

-  надіслати на поштову скриньку відповідного регіонального управління/ іпотечного центру Держмолодьжитла он-лайн шляхом заповнення форми через сайт регіонального управління/іпотечного центру Держмолодьжитла;

-         надіслати факсом;

-          подати документи особисто (за попереднім записом за номером телефону Львівського регіонального управління 275 28 83).

Для того, щоб надіслати документи електронною поштою, необхідно створити лист з темою «Заява про намір участі у програмі пільгового кредитування ВПО та учасників АТО (ООС)». (див. зразок наведений нижче)

В тілі повідомлення вкажіть наступну інформацію:

ПІБ кандидата;

ПІБ контактної особи;

Контактний телефон;

         

До листа прикріпіть електронні версії заповнених бланків та надішліть на поштову скриньку відповідного регіонального управління або іпотечного центру Держмолодьжитла. Поштова скринька Львівського ркгіонального управління lv.13@molod-kredit.gov.ua .

Для подання документів через сайт регіонального управління або іпотечного центру Держмолодьжитла, необхідно перейти на сторінку «ПОДАТИ ЗАЯВУ-АНКЕТУ» у розділі «ЖИТЛОВІ ПРОГРАМИ»/« Кредит для ВПО та АТО (ООС)», заповнити інформацію про кандидата та контактну особу

 

потім завантажити на сайт електронні версії заповнених бланків Заяви про намір отримати кредит, анкету громадянина – кандидата та анкети членів сім’ї громадянина – кандидата.

 

та надіслати заповнені документи.

 

Завантажені документи будуть надіслані до відповідного регіонального управління/іпотечного центру Держмолодьжитла разом із контактною інформацією для подальшої обробки та реєстрації.

Датою подання електронної заяви про намір отримати кредит є дата надходження на визначену електронну адресу регіонального управління Держмолодьжитла.

Якщо електронна заява та анкета надійшла на визначену електронну адресу у неробочий день та/або час, то датою подання заяви та анкети вважається наступний після нього робочий день.