ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО НА ШПАЛЬТАХ ПРОВІДНИХ ЗМІ

23 листопада щоденна всеукраїнська газета "День" вийшла з публікацією в розділі "Гарячі теми" під назвою "Квадрати... в бюджетному процесі". А підзаголовок до статті, написаної корифеєм журналістської професії Віталієм Княжанським, виглядає так: "Держмолодьжитло наступного року могло б ощасливити п’ять тисяч сімей. При нинішньому фінансуванні — лише сотні".

PB163835 ред

Матеріал для написання статті журналіст збирав ретельно, не обмежившись лише інтерв`ю з очільником Держмолодьжитла Сергій Комнатний, яке відбулося в офісі центрального офісу Фонду 16 листопаду поточного року. В своєму досліджені теми, він вивчив матеріали на тему пільгового житлового кредитування, починаючи даних майже 10-річної давнини. Екскурс в історію питання майже завжди не зайвий для кращого розуміння реального стану справ в будь-якій галузі тому, що все розуміється насправді лище в порівнянні.

Детальніше про зміст розмови голови правління Фонду Сергія Комнатного з журналістом газети "День" та реальний стан справ в галузі пільгового молодіжного житлового кредитування можна дізнатися з самої публікації за цим посиланням:https://day.kyiv.ua/uk/article/ekonomika/kvadraty-v-byudzhetnomu-procesi