ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОДАЛИ ЗАЯВИ-АНКЕТИ НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГОВИХ КРЕДИТІВ ЗА РАХУНОК КОШТІВ СТАТУТНОГО КАПІТАЛУ ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛА

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитлата подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами, а саме:

№ з/п

Реєстраційний номер заяви-анкети

Дата реєстарції заяви-анкети

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

1

29

28.01.2020

Спортесна О. О.

Вам необхідно  протягом 5 робочих днів ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Львівського регіонального управління Держмолодьжитла.

Крім того повідомляємо, якщо не маєте намір отримати кредиту поточному періоді, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Львівського регіонального управління Держмолодьжитла. При цьому, реєстраційний номер заяви-анкети для отримання кредиту залишається незмінним, та право на отримання кредиту може реалізуватись у наступному періоді.

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгостроковогопільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.

У РАЗІ НЕ ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ ПРОТЯГОМ 5 робочих ДНІВ,  з дня розміщення на сайті Львівського регіонального управління Держмолодьжитла цього повідомлення, Львівське регіональне управління Держмолодьжитла буде вважати Вас такими, що ТИМЧАСОВО ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ від отримання кредиту у поточному періоді і не заперечують щодо надання такого кредиту іншим громадянам, про що буде складено відповідний акт!