Шановний Клієнте!

Вітання, шановні наші клієнти!

Поточна ситуація багатьох українців поставила у скрутне становище, та ми всі свідомі, що тил це другий фронт, і ми маємо бути відповідальними і підтримувати один одного виконуючи належно свою роботу.  

Інформуємо! Введення військового стану не передбачає звільнення від зобов'язань по кредиту. ПАТ АБ «Укргазбанк»  продовжує,  в звиклому режимі,  роботу та приймає платежі на користь Держмолодьжитла від позичальників. Тому усім,  хто має можливість,  необхідно виконувати взяті на себе зобов’язання за кредитними договорами. В такий спосіб, ми підтримуємо економіку, зберігаємо робочі місця. За умови неможливості здійснити платіж, за вами буде рахуватись прострочена заборгованість, по якій на період дії війського стану, штрафи та пені нараховуватись не будуть.

Ми працюємо у звичному режимі і щоденно здійснюємо прийом громадянь з 10 год. до 16 год. 

Для належного виконання наших функцій,  без виконнання Ваших зобовязань,  не обійтись.  А тому нагадуємо реквізити для проведення оплати супроводу (комісії):

UA393204780000000265031236051 в АБ "Украгазбанк, МФО 320478, ЄДРПОУ 25553935, отримувач: Львівське регіональне управління Держмолодьжитла

Решта реквізитів за посиланням: https://lv.molod-kredit.gov.ua/pro-rehionalne-upravlinnia/platizhni-rekvizyty 

Дякуємо, за розуміння !

Все буде Україна!